Mještani Dragovoljića će do ljeta dobiti vodu

1034be43cbc800d381e77448286b9278
vijesti.me
  • Autor onogost.me
  • 19.03.2018. u 12:28

U Mjesnoj zajednici Dragovoljići ozvaničen je početak radova na izgradnji vodovoda za pomenutu MZ.

Prema riječima Miljana Radovića vodu će dobiti 160 domaćina.

“Za Dragovoljiće realizacija ovog projekta znači mnogo za razvoj, preduzetništvo, poljoprivredu, stočarstvo, pčelarstvo“, kazao je Radović u ime mještana Dragovoljića.

Predsjednik Opštine Veselin Grbović kazao je da je vrijednost projekta oko pola miliona eura i da se nada da će na ljeto iz slavina u Dragovoljićima poteći voda.

“Sva sredstva je obezbijedila Opština Nikšić. Vodovod će se vezati na gradski tako da neće biti problema sa snabdijevanjem. Pošto je velika visinska razlika, od 650 metara do preko hiljadu metara, predviđena su četiri bazena. Nadam se da će ovo pokrenuti još veće bavljenje poljoprivredom“, kazao je Grbović.

Direktor Vodovoda, Velizar Vojinović, kazao je da je riječ o kompleksnom projektu, da je dužina vodovodne mreže 26 kilometara i da se nada da će im vremenski uslovi ići naruku kako bi radove završili u predviđenom roku.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Turistička organizacija Nikšić i ove godine, povodom predstojećih praznika organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.
Na samom upisu Filozofskog fakulteta UCG, prema psihologiji sam već gajila ljubav koja je svakim danom postajala sve veća, te je ona do danas uspjela da postane nešto bez čega sebe ne mogu ni da zamislim, riječi su studentkinje Filozofskog fakulteta Milene Abramović (9.53) koja je proglašena je za najbolju studentkinju svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2022/23.