Mladići iz Nikšića osumnjičeni da su napali sugrađanina, slomili mu vilicu i rebra

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 09.12.2022. u 13:54
Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv M.B. (18), F.N. (26) i D.Z. (26), svi iz Nikšića, zbog sumnje da su prebili sugrađanina.

Iz policije navode da je u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić 18. novembra u 3.20 časova pristupila jedna osoba sa vidnim povredama u predjelu glave, odnosno lica.

Nikšićanin je, kako ističe policija, prijavio da je fizički napadnut od strane više njemu nepoznatih osoba na parking prostoru ispred jednog supermarketa u Nikšiću, nakon čega su se navedena lica vozilom udaljila sa lica mjesta.

“Zbog zadobijenih povreda oštećeni je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Medicinski centar Nikšić, gdje su mu od strane dežurnog ljekara konstatovane teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilice i preloma rebra sa desne strane. Nakon toga ovo lice je transportovano u Klinički centar Crne Gore na hospitalizaciju i liječenje”, navodi policija.

O svemu je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda, te naložio dalje preduzimanje policijskih mjera i radnji u cilju identifikacije i lociranja izvršilaca ovog krivičnog djela.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli niz operativno-taktičkih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, koje su u krajnjoj mjeri rezultirale identifikacijom izvršilaca navedenog krivičnog djela.

“Sumnja se da su M.B. (18), F.N. (26) i D.Z. (26), svi iz Nikšića, upotrebom fizičke snage nanijeli višestruke tjelesne povrede oštećenom, a čemu je prethodila verbalna rasprava između dvije strane. Protiv osumnjičenih lica je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda”, navodi policija.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.