Mojkovčanin osumnjičen da je ucjenjivao Nikšićanku, tražio 2.500 eura za „škakljive“ fotografije

hapsenje1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 13.09.2016. u 13:57

Nikšićka policija uhapsila je devetnaestogodišnjeg Mojkovčanina Željka Minića zbog osnovane sumnje da je ucjenjivao Nikšićanku M.B.(20), prijeteći da će njene kompromitujuće fotografije objaviti na društvenim mrežama ukoliko mu ne donese 2.500 eura. 

M.B. je 12. maja ove godine došla u policiju i ispričala kroz šta prolazi, navodeći pritom da je Minić do fotografija došao bez njenog odobrenja, te da je ucjenjuje tražeći novac.

Nikšićka policija je u međuvremenu, pribavljajući dokaze za navedenu prijavu, rano jutros, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ucjena, lišila slobode osumnjičenog.

Neposredno prije hapšenja, Minić je, prijeteći oštećenoj, od nje uzeo 2.500 eura.

Službenici CB Nikšić su potom, prilikom pretresa, kod njega i u njegovom vozilu, pronašli dio novca koji je M.B. predala, pištoljski okvir sa tri komada municije kalibra 9mm, dva mobilna telefona i dvije gumene palice.

Oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar Danilovgrad radi daljeg vještačenja.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu sproveden kod ODT-a u Nikšiću na dalju nadležnost.  Na teret mu se stavljaju krivična djela ucjena i nedozvoljeno držanje oružja, municije i eksplozivnih naprava. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci