Muratović: Čim očistimo grad, mašine stižu do golijskih sela

niksic_snijeg
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 13.01.2017. u 10:22

Snijeg koji od jutros pada preusmjerio je mašine Komunalnog preduzeća, pa će mještani zavijanih golijskih sela morati još da sačekaju da mehanizacija stigne do njihovih kuća.

Kako nam je rekao direktor Komunalnog preduzeća Miodrag Muratović, na sinoćnom sastanku dogovoreno je da se dvije mašine jutros upute prema Višnjića Dolu, Javljenu, Gosliću, Selini…, ali je novi snijeg poremetio plan.

„Jutros se situacija promijenila i ovaj novi snijeg diktira da sve mašine rade na gradskom području Nikšića i u prigradskim naseljima. Čim završimo sa čišćenjem Nikšića i prigradskih naselja u najkraćem roku ćemo pristupiti čišćenju puteva u aktuelnim golijskim selima“, rekao je Muratović u izjavi za naš portal.

On je ponovio da Komunalno preduzeće, koje je zaduženo za čišćenje gradskih ulica i pristupnih puteva, ima dosta posla od početka nevremena.

„Mašine koje se mogu koristiti za čisćenje lokalnih puteva ne miruju, već svakog dana čiste od jutra do kasno u noć“, naveo je direktor Komunalnog.

Mještani zavijanih golijskih sela juče su nam se obratili tražeći pomoć od nadležnih, jer su više od nedjelju dana odsječeni od svijeta, s obzirom da su putevi koji vode do njihovih kuća zavijani.

Među stanovnicima kojima je potrebna pomoć, kako su rekli, ima starih i iznemoglih osoba.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Osnovno tužilaštvo u Nikšiću pokrenulo je prekršajni postupak protiv sveštenika Srpske pravoslavne crkve Mijajla Backovića zato što je sjedio tokom intoniranja državne himne na svečanoj sjednici povodom Dana opštine Nikšić 18. septembra.
Svečanom dodjelom vaučera, Alfa centar i portal “Onogošt” nagradili su tri tima za najbolje kampanje na teme sprečavanja govora mržnje i diskriminacije kao i uručili sertifikate za 15 mladih ljudi koji su učestvovali na projektu i time završili realizaciju projekta „Positive narratives for positive change – #spinoff“.