Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

MZ Trebjesa dobija novi košarkaški teren

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 10.06.2024. u 14:59
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević potpisao je ugovor sa ministrom sporta i mladih Dragoslavom Šćekićem za sufinansiranje izgradnje košarkaškog terena u MZ Trebjesa, u vrijednosti od 26.000 eura.

Iz Opštine su saopštili da svakodnevnim radom doprinose uređenju grada, posebno sportskih objekata, kako bi podstakli stanovništvo da se bavi nekom fizičkom aktivnošću, ali isto tako da onima koji se aktivno bave sportom omogući adekvatne uslove.

„Lokalna samouprava je usmjerena na izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih sportskih objekata u Nikšiću, izdvajajući značajna sredstva za te namjene. Skoro smo imali tender za jedan teren u Kličevu, na koji se niko nije javio, ali ćemo ga opet ponoviti. Drago mi je što ćemo u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih realizovati izgradnju košarkaškog terena u MZ Trebjesa, što će mnogo značiti našim sugrađanima“, poručio je Kovačević, naveli su iz lokalne uprave.

Na ovaj način, kako kažu u saopštenju, Ministarstvo sporta i mladih nastavlja sa aktivnostima izgradnje, rekonstrukcije, adaptacije i opremanja sportskih objekata, u cilju poboljšanja infrastrukturnih uslova za bavljenje sportom u Crnoj Gori.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i potpredsjednik Opštine Nikšić Zoran Tomić i šef kabineta predsjednika Marko Perućica.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Kapetan Zupski

   Samo nek bude ravan ko Ulica koji ste radili ispod trebjese i nece se zapinjati kosarka na njemu …

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.