Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

MZ Župa: Izbori za novi Savjet do kraja februara

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 03.02.2024. u 08:11
Savjet MZ Župa Nikšićka je na sinoć održanoj sjednici donio odluku da se do kraja februara ove godine održe izbori za Savjet MZ Župa Nikšićka, a samim tim i za izbor predsjednika i potpredsjednika Savjeta.

Savjet se vodio činjenicom da je mnogo bolje u ovom terminu održati izbore nego početkom juna, jer tada se inteziviraju poljoprivredni radovi, a novi Savjet MZ će imati bolji tajming za pokretanje inicijativa za realizaciju spremnih projekata u našem mjestu.

,,Vjerujemo da će izbori u Župi donijeti još veći zamah u stvaranju boljih uslova života u našem mjestu. Pozivamo da Župljani u velikom broju izađu na izbore i izaberu one ljude koji će ih na najbolji način predstavljati i zastupati njihove interese, a samim tim izaberu i predsjednika Savjeta MZ.’’, saopštio je dosadašnji predsjednik MZ Župa Dragoljub Radulović.

Dosadašnji Savjet MZ se zahvaljuje svima koji su im davali podršku u radu. Župa je postala primjer aktivnog građanskog djelovanja. Vjerujemo sa će se tim pravcem i dalje nastaviti., poručili su iz Savjeta MZ Župa.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Nacionalna turistička organizacija (NTO) raspisala je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje novčane podrške za unapređenje organizovanih avionskih dolazaka putem zajedničke marketing kampanje sa turoperatorima za ovu i narednu godinu u okviru koga je opredijeljeno 510 hiljada eura. Od ukupne sume 200 hiljada je za ovu, a 310 hiljada za narednu godinu.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.