Na graničnom prelazu Ilino Brdo uhapšena jedna osoba, pronađeno oko 40 kilograma marihuane

Uprava policije
  • Autor onogost.me
  • 15.08.2022. u 07:55
Na graničnom prelazu Ilino Brdo pronađeno je oko 40 kilograma marihuane, a policija je uhapsila A.R. (43) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Juče oko 10.15 časova graničnoj kontroli na graničnom prelazu Ilino Brdo, na izlazu iz Crne Gore, pristupilo vozilo marke „Fiat Croma“, podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao A.R, navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave prihoda i carina.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Granična policija je u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina i pripadnicima Centra bezbjednosti Nikšić, detaljno pregledala putničko motorno vozilo i u prednjem i zadnjem braniku, u specijalno napravljenim bunkerima, pronađeno je 37 pakovanja opojne droge marihuana ukupne težine oko 40 kilograma, vrijednosti od oko 50.000 eura.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) odlučio je da se popust za električnu energiju za domaćinstva, koji je važio od 1. jula do 30. septembra, primjenjuje do kraja godine.