Na graničnom prelazu Ilino brdo zaplijenjene cigarete, uhapšena jedna osoba

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 16.05.2023. u 15:14
Službenici Regionalnog centra granične policije „Centar“, Stanice granične policije I – Nikšić su na graničnom prelazu Ilino brdo kontrolisali putničko motorno vozilo marke „VW Passat“ kojim je upravljao M.D. (65), državljanin Bosne i Hercegovine.

Pregledom vozila policijski službenici pronašli su skriveno 1.640 paklica raznih vrsta cigareta bez akciznih markica.

“M.D., kao i privremeno oduzeti predmeti predati su na dalju nadležnost i postupanje službenicima Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić – Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala. Sa događajem su pripadnici nikšićke policije upoznali državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću po čijem je nalogu M.D. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krijumčarenje”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na identifikaciji i drugih lica koja su učestvovala u lancu krijumčarenja predmetnih cigareta.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministar prosvjete, Miomir Vojinović, naložio je da se testovi sa eksterne mature ponovo pregledaju i ocijene. Roditelji i maturanti prekinuli su, nakon ove informacije, protest ispred zgrade Ministarstva u Podgorici.
  Grupa maturanata okupila se ispred Ispitnog centra i Ministarstva prosvjete da iskažu nezadovoljstvo time što su pali na ispitu iz maternjeg jezika u sklopu eksterne provjere znanja.