Na putevima uskoro preko hiljadu novih turističkih znakova

mapa-panoramske-rute-turisticke-signalizacije-777x555
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 27.03.2019. u 14:26

Oko 1.100 vertikalnih znakova sa turističkim informacijama biće postavljeno duž putnih pravaca u cijeloj Crnoj Gori, precizirano je ugovorom koji su potpisali Uprava javnih radova i podgoričko preduzeće Crnagoraput.

Riječ je o turističkoj signalizaciji na panoramskim rutama Kruna Crne Gore i More i visine, kao i na rutama koje ih povezuju.

Iz Uprave javnih radova je saopšteno da je vrijednost investicije 156.731 kao i da će signalizacija imati jedinstven oblik i boju i sadržaće jasne instrukcije o turističkim lokacijama.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
Ljetnje računanje vremena počinje večeras. U noći između subote i nedjelje kazaljke ćemo pomjeriti za sat unaprijed, odnosno sa 2:00 na 3:00 časa. Spavaćemo sat vremena manje, ali će dan biti duži.