Nagrađeni znanje i trud: Najboljim studentima uručene nagrade

42044510_529862084119357_6336894232845877248_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2018. u 12:12

Kao veliki podsticaj za dalji rad i postizanje još boljih rezultata, danas su najboljim studentima uručene Studentske nagrade grada za 2018. godinu.

U ime nagrađenih studenata obratio se Milovan Roganović, diplomirani student Medicinskog fakulteta UCG u Podgorici, studijski program Medicina, sa srednjom ocjenom položenih ispita 9,69.

„Hvala Opštini Nikšić što prepoznaje i cijeni naše dosadašnje rezultate. Ova nagrada nije samo naša. Ovo je zajednička nagrada nas i svih onih koji su godinama prenosili svoje znanje na nas“, kazao je on.

Dodao je i da je ovo nagrada onih koji im godinama pružaju pomoć i podršku – njihovih porodica.

„Želim istaći da ova nagrada podjednako pripada i svim građanima opštine Nikšić, pa zato koristim priliku da obećam da ćemo u budućnosti sigurno opravdati ukazano povjerenje“, poručio je Roganović.

Pored njega nagrede su uručene i Neveni Tomić, diplomiranoj studentkinji Filološkog fakulteta UCG, studijski program Crnogorski jezik i južnoslovenske književnosti sa srednjom ocjenom položenih ispita 9,95; Saši Peroviću, diplomiranom studentu Prirodno matematičkog fakulteta UCG u Podgorici, studijski program Biologija, sa srednjom ocjenom položenih ispita 9,86; Ivani Vučković, diplomiranoj studentkinji Fakulteta političkih nauka UCG u Podgorici, studijski program Socijalna politika i socijalni rad, sa srednjom ocjenom položenih ispita 9,59 i Miću Kontiću, diplomiranom studentu Elektrotehničkog fakulteta UCG u Podgorici, studijski program Energetika i automatika, sa srednjom ocjenom položenih ispita 9,57.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci