Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nagradni konkurs za najbolju startap ideju studenata Univerziteta Crne Gore

UCG
 • Autor onogost.me
 • 12.12.2023. u 12:23
Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore raspisala je Nagradni konkurs za najbolju startap ideju studenata UCG-a, sa nagradnim fondom od 5.500 eura za tri najbolje startap ideje.

Nagradni fond obezbijedili su Univerzitet Crne Gore (prva nagrada: 3.000 eura), Investiciono-razvojni fond Crne Gore (druga nagrada: 2.000 eura) i Fondacija "Čini dobro" (treća nagrada: 500 eura).

Pravo prijave imaju svi studenti UCG-a, koji se mogu prijaviti pojedinačno ili u timu, sa maksimum tri člana.

Individualni aplikanti mogu imati najviše dvije prijave. Jedan tim može prijaviti najviše tri startap ideje.

Rok za prijavu startap ideja je 25. decembar.

Prijavni formular sa razvijenom startap idejom dostavlja se u štampanoj formi, nepotpisan, sa šifrom (maksimum pet karaktera – sastavljena od slovnih i brojčanih karaktera), u zapečaćenoj/zatvorenoj koverti, čime se obezbjeđuje anonimnost autora.

Kandidat dostavlja još jednu zapečaćenu kovertu na kojoj je naznačena šifra rada, a u kojoj su sljedeći podaci o autoru: ime i prezime, potvrda o studiranju, kontakt telefon i imejl adresa.

Zapečaćene koverte sa radom i podacima o autoru se dostavljaju na adresu Univerziteta Crne Gore – ulica Cetinjska br. 2, 81000 Podgorica (putem pošte ili lično), sa naznakom “Prijava za nagradni konkurs za najbolju startap ideju studenata”.

Odluku o dodjeli nagrada za najbolju startap ideju donosi komisija koju čine predstavnici UCG-a i partnera konkursa.

Prijavni formular dostupan je na zvaničnom sajtu UCG-a, na stranici Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje.

Za sva dodatna pitanja, studenti mogu kontaktirati Kancelariju za razvoj karijere i CŽU na imejl adresu [email protected], sopštio je Univerzitet.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, nakon dobijanja potvrde i releventnih informacija, privremeno obustaviti priznavanje fakultetskih diploma stečenih na fakultetima u Bosni i Hercegovini koji su obuhvaćeni istragama tamošnjih nadležnih organa, a do okončanja postupaka, u cilju zaštite javnog interesa Vlade Crne Gore. To je jedan od zaključaka Vlade usvojen na predlog Ministarstva.
  Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu ,,Rade Perović” u Velimlju, nakon što je nevrijeme pričinilo štetu na objektu.