Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Najboljim studentima uručene nagrade: Srcu su najdraža ona priznanja koja dolaze od svojih

onogost.me
 • Autor Marija Vujovic
 • 18.09.2023. u 13:49
Kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju, Opština Nikšić je na današnjoj svečanoj sjednici uručila nagrade najboljim studentima.

Komisija u sastavu: predsjednik prof. dr Dušan Krcunović, članovi dr Željko Turčinović, Ivan Zečević, Vesna Miljanić i Kristina Šćepanović donijela je odluku kojom se ove godine nagrađuje sedam studenata.

Nagrade su dobili Nikola Pižurica, Sara Stamatović, Nora Sekulić, Sara Đurković, Aldijana Hodžić, Stojan Terzić i Slobodanka Marojević.

Marojević se ispred nagrađenih studenata obratila istakavši da je posebno i veliko ovo mjesto na kome oni danas stoje, a nagrada posebna.

"Jer dolazi iz grada našeg djetinjstva, od naših sugrađana, a srcu su svakako najdraža ona priznanja koja dolaze od svojih. Nije bilo lako doći do titule najboljih studenata drevnog Onogošta. Ima on posebnu i vrijednu mladost, a svakako velike uzore u ovom gradu", istakla je ona zahvalivši svima koji su ih pratili na ovom putu i Opštini Nikšić.

"Ova nagrada je podstrek za nas da se dalje usavršavamo i da damo doprinos našem gradu. Zato neka mudrost i znanje sa budućim generacijama raste, a tebi, grade, srećan praznik", zaključila je ona.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci