Nakon saslušanja uhapšeni Vuljaj, Milačić i Piperović

gov.me
 • Autor onogost.me
 • 13.10.2023. u 09:36
Četiri osobe povezane sa obijanjem depoa Višeg suda u Podgorici uhapšene su nakon saslušanja, saopštio je za Portal RTCG rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Duško Milanović. Kako saznaje TVCG, pored Kristine Baćović koja je uhapšena juče i Marjana Vuljaja, lisice na ruke stavljene su i Ivici Piperoviću i Nikoli Milačiću.

Ministar Filip Adžić saopštio je sinoć da su četiri osobe na saslušanju u ODT-u.

Milanović nije mogao da nam saopšti više detalja.

Podgoričanka Katarina Baćović uhapšena je juče po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) zbog sumnje da je dio kriminalne grupe koja je iskopala tunel do depoa Višeg suda u Podgorici. To nam je saopšteno iz podgoričkog tužilaštva. Prema informacijama koju nam je saopštio izvor blizak istrazi, osim Katarine Baćović, policija je uhapsila i Marjana Vuljaja, osobu za koju sumnjaju da je pomagala Baćovićevoj u sakrivanju, prenosi TVCG.

Prethodno su krivične prijave zbog kriminalnog udruživanja, teške krađe i sprečavanja dokazivanja u saizvršilaštvu,  podnijete protiv grupe državljana Srbije Veljka Markovića (1991), Milana Markovića (1970), Dejana Jovanovića (1993) i Vladimira Erića (1991), koji su označeni kao košači 30 metara dugog tunela.

Za njima je raspisana potjernica.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
  Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.