Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nastavak potpisivanja peticije u subotu na trgu

share2016-02-23-c13a8e5e6ea63c9d2cfee41eed1d490625ef3df07ac361cbebd592f2027c7776-picture
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.02.2016. u 11:57

"U subotu 27. februara ALFA Centar će na glavnom gradskom trgu od 10 do 12 časova organizovati terensko prikupljanje potpisa u sklopu akcije potpisivanja peticije za promjenu rasvjete duž Bulevara Vuka Mićunovića", stoji u saopštenju ALFA Centra.

Naime, kako stoji u saopštenju, radi se o inteziviranoj akciji potpisivanja peticije koju je grupa građana uz podršku ALFA Centra pokrenula prošle nedelje i tokom koje je do sada prikupljeno oko 600 potpisa. Iako je, objašnjavaju, lokalna uprava duž Bulevara promjenjenila pet svjetiljki u zonama pješačkih prelaza građani su nezadovoljni stepenom realizacije postavljanja nove rasvjete i zahtjevaju da se obezbjedi adekvatna rasvjeta cijelom dužinom bulevara.  

“Nijesu nam poznati razlozi zbog kojih ovaj problem već odavno nije riješen. Očekujemo da će nadležni po prijemu ove peticije reagovati u zakonskom roku, odnosno da će građani dobiti odgovor zbog čega je ova saobraćajnica i dalje opasna i nebezbjedna za kretanje”, kazala je u saopštenju Nada Radovic, koordinator programa bezbjednosti saobraćaja u ALFA Centru.

Iz ove NVO pozivaju sve građane da svojim potpisom daju podršku ovoj akciji jer se radi o osnovnom životnom pitanju – bezbjednosti svih građana.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci