Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nema produžetka raspusta, nastavak školske godine od 22. januara

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 12.01.2024. u 08:18
Državni sekretar Ministasrtva prosvjete, nauka i inovacija Dragan Bojović kazao je u emisiji "Dobro Jutro Crna Goro" na TVCG da nije bilo prijedloga za odgađanje školskog raspusta zbog zimske turističke sezone, te da će drugo polugodište početi 22. januara.

On je istakao da je sve spremno za nastavak školske godine za početak drugog polugodišta.

"Drugo polugodište počeće 22. januara. Pripreme su u toku, i nije bilo predloga za odlaganje školskog raspusta zbog zimske turističke sezone", naglasio je Bojović.

Bojović je kazao da Ministarstvo uopšte raspravljalo o mogućem pomjeranju drugog polugodišta, te da za sada neće biti pomjeranja.

"Nema toliko snijega i zimska turistička sezona nije počela nažalost kako treba. Mi ne možemo da upravljamo školsku godinu prema tome hoće li biti snijega ili ne, moramo se držati nekog ustanovljenog kalendara koji smo uspostavili na početku, toga ćemo se i držati", poručuje Bojović.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Blago nama kad nam turizam zavisi od đaka. A drugo, šetati polugođe gore-dolje krajnje neozbiljno( dokaz koliko vam je obrazovanje važno). Naravno, ako bude snijega , organizovati za djecu školu skijanja.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Niko se ne kocka sa Fondom PIO i sve penzije, osim minimalnih biće uvećane već u januaru, kazala je gostujući u Jutarnjem programu TVCG ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić.