Neprohodno od Plužina do Šćepan Polja

screenshot/TVCG
 • Autor onogost.me
 • 21.01.2023. u 14:53
Putni pravac od Plužina do Šćepan Polja nije prohodan, usljed velikih sniježnih nanosa. Prema riječima građana koji se nalaze na tom putu, dežurne ekipe nijesu na licu mjesta kako bi omogućile saobraćaj, i trenutno je zastoj. Kakva je situacija na 19-om kilometru od Plužina ka Šćepan Polju svjedoče snimci i fotografije koje su portalu RTCG poslali čitaoci.

Prema riječima građana, slična situacija je i na putu od Nikšića ka Žabljaku.

Iz AMSCG je upozoreno na snijeg a saopšteno je da je vidljivost mjestimično smanjena.

“Skrećemo pažnju i na učestale odrone.Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu”, kazali su iz AMSCG.

U vremenskom periodu od 15.novembra 2022 godine do 1. aprila 2023. godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu za sva motorna vozila je obavezna na putevima gdje je to naznačeno signalizacijom, bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.