Nestao radnik “Ramela” Neđeljko Škiljević

skiljevic
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 29.08.2016. u 12:57

Nikšićka policija, kao i zaposleni u preduzeću “Ramel”, danima bezuspješno tragaju za Neđeljkom Škiljevićem (61) iz Sremske Mitrovice, kome se svaki trag gubi u subotu 20. avgusta. 

Škiljević je, kao strani državljanin, imao dozvolu  za rad u Crnoj Gori, a u “Ramelu” je bio angažovan na poslovima električara na građevini u Kumboru.

On je prema pričama kolega imao slobodnu nedjelju 21. avgusta pa se dan ranije, nakon smjene, oko 16h zaputio prema manastiru Ostrog.

Njega je kolega iz Pljevalja, takođe angažovan na istom gradilištu, dovezao do Bogetića uz dgovor da se u nedjelju popodne čuju i ponovo nađu na istom mjestu.

Škiljević međutim nije ogovarao na pozive , da bi dan kasnije telefon bio isključen sa mreže.

Po priči Škiljevićevih  kolega iz Ramela, koji su obilazili područje Bogetića i Ostroga, zadnji pu  on je viđen u jednoj od prodavnica u selu u subotu 20. avgusta oko 20.30h.

O događaju je obaviještena i njegova porodica, a kako kažu u Ramelu očekuju dolazak njegove kćerke koja živi u Srbiji.    

Mole se svi koji nešto znaju  bilo šta o ovom događaju, ili su možda primijetili Škiljevića, slučaj prijave poliiji.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.