Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Neuspjeli pokušaj pljačke kladionice: “Popio” batine, pa krivičnu prijavu

19576165_10209469260984087_228811725_n
Screenshot
  • Autor onogost.me
  • 30.06.2017. u 14:11

Nikšićka policija podinijela je krivičnu prijavu protiv Delije Kelmendija zbog osnovane sumnje da je sredinom maja počinio krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

Neuspjela pljačka ostaće zapamćena po nesvakidašnjoj reakciji M.Ž., radnice kladionice „Hemingvej“, koja je bukvalno najurila razbojnika iz objekta, iako je Kelmendi nosio pištolj.

Kako se navodi u saopštenju, te večeri oko 21h, sa osumnjičenim, koji je u kladionicu upao sa pištoljem i čarapom na glavi, bio je i šesnaestogodišnji I.A., takođe Nikšićanin, koji je razbojniku čuvao stražu.

 

I.A. je danas sproveden državnom tužiocu ODT-a za maloljetnike na dalju nadležnost. Njemu je nakon saslušanja ODT donio rješenje o zadržavanju.

Kelmendi je te večeri uletio u kladionicu vičući “Daj pare”, ali je hrabra djevojka osujetila njegov plan dobro ga isprašivši. On se nalazi u ZIKS-u zbog ranije počinjenih krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mještani romskog naselja Brlja u Nikšiću ogorčeni su na lokalnu upravu koja ništa ne preduzima povodom nehigijenskih uslova u kojima žive. U ovom naselju živi oko 70 Roma praktično na izvoru zaraze, bez osnovnih uslova i traže od Opštine preseljenje.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine