Nikoliji potrebno 3.000 eura za liječenje u Beogradu

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 07.02.2023. u 21:56
Nikoliji Perunović iz Nikšića kako bi nastavila logopedske tretmane u Beogradu, gdje treba da boravi naredna dva mjeseca, potrebno joj oko 3.000 eura za terapije u smještaj.

Nikolija je do sada prošla liječenja u Turskoj i Beogradu, a napredak je vidljiv.

Porodica tvrdi da sredstva ne može obezbijediti sama, jer njena samohrana majka ne može da radi.

Porodica je saopštila da Nikolija ima sedmogodišnju sestru koja boluje od autizma, epilepsije i cerebralne paralize i koja se od rođenja liječi.

“Volja dobrih ljudi nam je jedina nada“, stoji u apelu Nikolijine porodice.

Porodica se zahvaljuje svima koji su pomogli do sada i bili uz njih, kao i medijima.

Svi koji mogu i žele da pomognu Nikoliji da nastavi svoj napredak i liječenje u Beogradu mogu to da urade uplatom na Nikolijin žiro račun:

Nikolija Perunović

535–0100200161062–34

Uplate iz inostranstva mogu se obaviti putem računa ME25535013050001311885, na ime Nikolija Perunović, Kapino polje bb, Nikšić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
  Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.