„Nikšić city navigator“ kao poklon turistima na ulazu u Crnu Goru

brosura
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.06.2017. u 06:37

Zahvaljujući saradnji između portala Onogošt i Sektora granične policije, turisti koji budu ulazili u Crnu Goru, u opštinama Nikšić i Plužine, u narednom periodu dobijaće po primjerak turističko-servisne brošure „Nikšić city navigator“.

Pripadnici Granične policije dijeliće posjetiocima pomenutu brošuru na graničnim prelazima Ilino brod, Vraćenovići i  Šćepan polje i na taj način doprinijeti da se dodatno promovišu potencijali nikšićke opštine.

Ovom prilikom zahvaljujemo se gospodinu Janku Radosavoviću, načelniku Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić  i svim službenicima koji su prepoznali našu ideju i napor da, prije svega, u nadolazećem turističkom talasu dodatno promovišemo turističke resurse grada i kroz dijeljenje brošre poručimo našim posjetiocima da Nikšić nije samo tranzitna zona već i mjesto u koje se vrijedi zadržati i gdje se ima šta  vidjeti.

Slična saradnja napravljena je i sa TO Nikšić koja će omogućiti dijeljenje brošura na većim turističkim punktovima širom Crne Gore.

Brošura je osmišljena da Nikšić turistički promoviše kod posjetilaca, ali i da bude svojevrstan informator samim građanima, koji na jednom mjestu mogu naći brojne potrebne informacije.

Brošura je proizvod uredničkog tima portala Onogošt i firme Rubik. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.