“Nikšić postaje grad u koji se sve više dolazi”

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 18.09.2022. u 10:59
Nikšić postaje grad u koji se sve više dolazi, kazala je ispred lokalne Turističke organizacije (TO) Nikšić Slavica Grgurević.

“Za prvih 8 mjeseci ove godine, u Nikšiću je bilo 67,4 odsto više noćenja i 91,3 odsto više dolazaka. To govori da je Nikšić postao grad u koji ljudi dolaze“, kazala je Grgurević za TVCG.

Ona je istakla da je došlo do ekspanzije organizacija raznih događaja i manifestacija, koje su doprinijele većoj posjeti.

„Jer dešavalo se da zaista vidimo i po 40-ak  motociklista koji su vjerovatno na nekom proputovanju ostajali, pa su naši hoteli bili puni, naši privatni smještaji su bili puni. Nadam se da ćemo do kraja godine zaista bilježiti rekordnu posjetu i rekordni uspjeh u radu TO“, kazala je Grgurević.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zavod za hirometeorologiju i seizmologiju (ZHMS) izdao je upozorenje povodom loših vremenskih prilika tokom ponedjeljka i utorka. Upozoravaju na obilne kiše, jak olujni južni vjetar, a moguće su bujične urbane poplave, kao i smetnje u saobraćaju, telekomunkacijama i distribuciji električne energije.