Nikšićani nastavljaju: Vozio sa 2,10 promila alkohola u krvi

Twitter/UP
 • Autor onogost.me
 • 21.11.2022. u 09:04
Policija je uhapsila vozača R.S. (42) u Nikšiću koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2.10 g/kg.

“Uz prekršajnu prijavu priveden je nadležnom sudiji za prekršaje”, navela je policija na Tviteru.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Pooštrite kaznenu politiku,da se za vožnju pod alkoholom dobija i novčana kazna i zatvor( bezuslovno i neselektivno),pa bi se to i te kako smanjilo.Ovo je bruka svaki dan slušati i čitati,to treba tretirati kao ” pokušaj ubistva”,takvi ljudi su potencijalne ubice .

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Pored kompleksa Željezare najvjerovatnije će doći "Big" investitor koji je kupio “Delta siti” u Podgorici i koji će jedan sličan komleks napraviti tu. Već vidimo da je "Koni" uzet od jednog investitora i da će tu biti market. I čitav taj kraj će dobiti novi izgled, saopštio je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević.
  U nikšićkom Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje nekadašnjem episkopu budimljansko-nikšićkom, a sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i osmorici sveštenika, zbog sumnji da su 2020. godine prekršili mjere protiv širenja korone. Bivši načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović tokom svjedočenja rekao je da su službenici CB nekoliko dana prije praznika Svetog Vasilija Ostroškog razgovarali sa sveštenikom Bobanom Jokićem i Ostojom Kneževićem kojima su kazali da policija mora poštovati mjere NKT-a i slovo zakona.