Nikšićani optuženi za otmicu negirali krivicu

sudnica1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2016. u 06:40

Nikšićani Đorđije Pavićević, Marko Perović i Vladan Mijušković juče su u podgoričkom Višem sudu negirali da su prošle godine oteli Kotoranina Predraga Markovića i da su od njega pokušali da iznude 100.000 eura.

Prema navodima iz optužnice okrivljeni su 15. septembra oteli Markovića. Prišli su mu dok je izlazio iz vozila, vičući: „Stani, izlazi, policija uhapšen si“. Mijušković je pokazao policijsku značku Markoviću nakon čega su ga ubacili u vozilo i prebacili mu majicu preko glave. Odveli su ga u kuću van Kotora i vezali ga selotejp trakom za stolicu. Udarali su ga više puta drškom pištolja po glavi, kao i pesnicama i od njega tražili da im preda 100.000 eura uz prijetnju da će mu pobiti porodicu.

Nakon višesatnog mučenja i prijetnji, otmičari su pustili Markovića, ali su mu kazali da mora da im preda 20.000 eura i zadražali njegov „BMW“.

”Nijesam organizovao nikakvu otmicu, a kamoli tako nešto sproveo u djelo”, kazao je Pavićević kojeg je Tužilaštvo označilo kao organizatora počinjenog krivičnog djela.

 

Izvor: portalanalitika.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.