Nikšićani osumnjičeni da su učestvovali u saobraćajnoj nezgodi

22093719_10210113064118763_196266255_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 28.09.2017. u 10:41

Nikšićani Miloš Kovač i B.M sinoć su lišeni slobode zbog sumnje da su izazvali saobraćajnu nezgodu na Hercegovačkom putu u kojoj je smrtno stradao Ljubo Pejović (67).

Kako nezvanično saznaje naš portal, teretnim vozilom marke TAM 125, nikšićkih registarskih oznaka, upravljao je Miloš Kovač (1983.g.) iz Nikšića, kao i da se na mjestu suvozača sa Kovačem nalazio B.M (1975.g), takođe iz Nikšića.

Kovač je, prema nezvaničnim saznanjima, nakon prouzrokovane saobraćajne nezgode sa teretnim motornim vozilom napustio lice mjesta, da bi se nakon toga odvezao kući u mjesto Vitalac, a B.M. se sa predmetnim vozilom uputio u pravcu Velimlja, to jeste u selo Prigradina gdje je i nastanjen, kako bi se isto sklonio.

Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršio je državni tužilac u Nikšiću Željko Pejović sa službenicima saobraćajne policije, uz sudjelovanje veštaka saobraćajne struke angažovanog od strane tužilaštva.

Po nalogu državnog tužioca od osumnjičenih su uzeti krv i urin radi analize na prisustvo alkohola u organizmu. Oni će danas biti privedeni tužiocu iz krivičnu prijavu.

Pejović je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Hercegovačkom putu, u blizini petlje.

Do nesreće je došlo kada je Pejović, krećući se u pravcu Trebinja, udario u reklamni bilbord a zatim i u nasip pored podvožnjaka. Sa njim je u autu bila i njegova maloljetna unuka M.R. koja je lakše povrijeđena.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Turistička organizacija Nikšić i ove godine, povodom predstojećih praznika organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.
Na samom upisu Filozofskog fakulteta UCG, prema psihologiji sam već gajila ljubav koja je svakim danom postajala sve veća, te je ona do danas uspjela da postane nešto bez čega sebe ne mogu ni da zamislim, riječi su studentkinje Filozofskog fakulteta Milene Abramović (9.53) koja je proglašena je za najbolju studentkinju svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2022/23.