Nikšićani osumnjičeni za organizovanu pljačku u Baru

55c5c57d-1b90-4e8d-9a72-42630a0a0a6c-policija-bih-690x480
  • Autor onogost.me
  • 02.02.2016. u 07:45

Ruski državljanin u barskom naselju Mišići ostao je bez kompletnog pokućstva nakon što je grupa Nikšićana izvršila organizovanu pljačku njegove kuće tokom decembra, u vrijeme kada u njoj nije bilo nikoga.

Grupa mladih Nikšićana je, kako se sumnja, prethodno tipovala kuću, a onda sprovela unaprijed razrađeni plan – ušli su u kuću i polako iz nje počeli da iznose komad po komad namještaja, od skupocjenih garnitura do pribora za ručavanje. Za sobom su ostavili samo ogoljene zidove, pišu Dnevne novine.

Policija je operativnim putem i uz pomoć izuzetih tragova brzo došla u posjed informacija koje su minulih dana pretočene u dokaze i krivičnu prijavu, na osnovu koje su uhapšene četiri osobe.

Nezvanično, uhapšeni su Žarko Mijušković (24) i Željko Joković (24) zbog sumnje da su izvršili tešku krađu. Zajedno sa njima, privedeni su i Luka Drašković (20) i Aleksandra Bošković (23) osumnjičeni za pomaganje.

Policija vjeruje da su nakon krađe Mijušković i Joković utovarili stvari u kombi i predali ih Draškoviću i Boškovićevoj. Ukradeni komadi namještaja pronađeni su kod njih i biće vraćeni vlasniku, a osumnjičeni su zadržani u pritvoru, prenosi CdM.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.