Nikšićani osumnjičeni za otmicu i mučenje Kotoranina Predraga Markovića: Tražili mu 100,000 eura

lisice-hapsenje-610x305
  • Autor onogost.me
  • 25.09.2015. u 12:11

Kotorska policija, u saradnji sa kolegama iz Nikšića i Podgorice, uhapsila je M.P (28), Đ.P (29), M.P (23), R.M (30). i R.J (28), svi iz Nikšića, zbog sumnje da su počinili krivično djelo iznuda i otmica. 

Oni se sumnjiče da su 15. septembra oteli Predraga Markovića iz Kotora i od njega zahtijevali da im da 100.000 eura, prenosi CdM.

Osumnjičeni su 15. septembra ove godine došli u Kotor i pozvali Predraga Markovića iz tog grada da dođe u Dobrotu. Tada su ga oteli i odvezli u nepoznatom pravcu , stavili mu vreću na glavu i zlostavljali ga 3-4 sata zahtijevaći da im da 100.000 eura

Nakon nekoliko sati mučenja, Nikšićani su pustili Markovića, ali su mu prethodno oduzeli vozilo vrijedno više hiljada eura.

Međutim, tu nije bilo kraj njihovoj iznudi. Nikšićani su i dalje zvali Markovića, prijetili mu i dalje zahtijevajući novac.

Svi uhapšeni su od ranije poznati policiji.

Troje njih uhapšeno je na teritoriji Podgorice, a dvoje na teritoriji Nikšića.

Kod organizatora otmice koji je uhapšen pronađeni su predmeti koji su korišćeni u krivičnom djelu, kao i pištolj.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori sjutra će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima i maksimalnom dnevnom temperaturom do 13 stepeni.
Policijski službenici Sektora za finansijsko obavještajne poslove i Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina, sprovode zajedničke pojačane kontrole neprijavljenog prenosa gotovog novca i drugih dragocjenosti preko zakonskog limita za prijavu, a prilikom prelazaka putnika preko državne granice Crne Gore.