Nikšićani osumnjičeni za otmicu i mučenje Kotoranina Predraga Markovića: Tražili mu 100,000 eura

lisice-hapsenje-610x305
  • Autor onogost.me
  • 25.09.2015. u 12:11

Kotorska policija, u saradnji sa kolegama iz Nikšića i Podgorice, uhapsila je M.P (28), Đ.P (29), M.P (23), R.M (30). i R.J (28), svi iz Nikšića, zbog sumnje da su počinili krivično djelo iznuda i otmica. 

Oni se sumnjiče da su 15. septembra oteli Predraga Markovića iz Kotora i od njega zahtijevali da im da 100.000 eura, prenosi CdM.

Osumnjičeni su 15. septembra ove godine došli u Kotor i pozvali Predraga Markovića iz tog grada da dođe u Dobrotu. Tada su ga oteli i odvezli u nepoznatom pravcu , stavili mu vreću na glavu i zlostavljali ga 3-4 sata zahtijevaći da im da 100.000 eura

Nakon nekoliko sati mučenja, Nikšićani su pustili Markovića, ali su mu prethodno oduzeli vozilo vrijedno više hiljada eura.

Međutim, tu nije bilo kraj njihovoj iznudi. Nikšićani su i dalje zvali Markovića, prijetili mu i dalje zahtijevajući novac.

Svi uhapšeni su od ranije poznati policiji.

Troje njih uhapšeno je na teritoriji Podgorice, a dvoje na teritoriji Nikšića.

Kod organizatora otmice koji je uhapšen pronađeni su predmeti koji su korišćeni u krivičnom djelu, kao i pištolj.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.