Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićanin kažnjen sa 775 eura zbog nepostupanja po naređenju policajca

Radio Tivat
 • Autor onogost.me
 • 15.04.2024. u 15:55
Nikšićanin P.S. (1995) oglašen je u krivim i osuđen da plati kaznu u iznosu od 775 eura zbog nepostupanja po naređenju policijskog službenika, saopštio je predsjednik suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

“Odlukom je utvrđeno da okrivljeni 14. aprila oko 16 sati i pet minuta na ‘Pinama’ u Tivtu nije postupio po naređenju policijskog službenika u uslovima kada je došlo do narušavanja javnog reda i mira većih razmjera i fizičkog napada na policijske službenike OB Tivat od grupe organizovanih navijača FK ‘Sutjeska’ iz Nikšića, već je pružao pasivni otpor, ne napuštajući lice mjesta incidenta i ne dajući na uvid policajcu identifikaciona dokumenta”, navodi se u saopštenju.

Đukanović je rekao da je Nikšićanin počinio prekršaj iz čl. 12 Zakona o javnom redu i miru, a kaznu mu je izrekla sutkinja Jelena Stanišić.

 

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
  U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.