Nikšićanin osumnjičen da je maloljetniku slomio nos

 • Autor onogost.me
 • 09.12.2022. u 13:47
Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.

“Policijski službenici su odmah nakon prijave upućeni u MC gdje su zatekli maloljetno lice starosti 17 godina iz Nikšića, sa povredom u predjelu nosa, koja je od strane dežurnog ljekara kvalifikovana kao teška tjelesna povreda u vidu preloma nosa sa dislokacijom”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako dodaju, u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, u prisustvu roditelja oštećenog lica i policijskog inspektora za maloljetničku delikvenciju, obavljen je razgovor sa oštećenim maloljetnim licem kojom prilikom je izjavio da su ga prethodne noći u neposrednoj blizini jednog ugostiteljskog objekta, fizički napalo njemu nepoznato lice, nanoseći mu tom prilikom pomenutu povredu.

“Nikšićka policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzela mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja, izuzeti su snimci sa video nadzora sa objekata koji se nalaze u blizini, te je obavljen razgovor sa više lica koji su bili svjedoci događaja.
Krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu pomenutog maloljetnog lica stavlja se na teret N.C. (24) iz Nikšića i protiv njega je podnijeta krivična prijava”, zaključuje se u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
  Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.