Nikšićanin osumnjičen da je učestvovao u 24 krađe na području Cetinja, Nikšića i Šavnika

uhapsen_2
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 11.02.2024. u 12:19
Policija je uhapsila B.D. (21) iz Nikšića zbog sumnje da je učestvovao u 24 krađe koje su se dogodile na području Cetinja, Nikšića i Šavnika od decembra 2023. do februara 2024. godine, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Policija je, kako se navodi, došla do sumnje da su u izvršenju ovih krivičnih djela učestvovala još dva maloljetna lica u odnosu na koja je postupanje u toku.

U saopštenju se navodi da su postupajući po prijavama građana da su u njihove porodične kuće izvršene provale i iz istih otuđeni različiti predmeti, policijski službenici su operativnim radom na terenu uspjeli da identifikuju osumnjičena lica.

“Izvršen je pretres kuće koju koristi jedan od osumnjičenih – B.D. (21) iz Nikšića, te je pronađena veća količina predmeta i alata za koje se sumnja da su pribavljeni izvršenjem krivičnih djela. Osim toga, cetinjska policija je prikupila obavještenja na zapisnik od više građana i nakon svih preduzetih radnji sa saznanjima upoznala nadležnog tužioca”, piše u saopštenju.

Postupajući tužilac se, kako kažu iz policije, izjasnio da u radnjama lica B.D. (21) stiču elementi krivičnog djela teška krađa u produženom trajanju i on je lišen slobode. Nakon privoda tužiocu određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Ministarstvo energetike i rudarstva objavilo je nove cijene goriva po kojima će benzin od ponoći poskupiti po četiri centa, a eurodizel cent.