Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićanin osumnjičen za 13 krađa

nk_panorama_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.01.2017. u 16:28

Nikšićka policija identifikovala je i procesuirala nadležnom tužilaštvu devetnaestogodišnjeg Kelmendi Deliju zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio 13 krađa.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je izvršio obijanje deset trafostanica CEDIS-a, na različitim lokacijama u Nikšiću na način što je u kasnim noćnim satima obio aluminijska vrata na trafostanicama 10/04 kv, ista skinuo sa šarki i pobjegao.

Osumnjičeni je i 13. januara iz dvorišta Hotela Onogošt otuđio veću količinu aluminijskih i gusanih cijevi , dio građevinskog materijala koji je potom sakrio u „otvoreni šank“ ispred robne kuće „Nikšićanka“.

Upravo sa „Nikšićanke“ je otuđio klima uređaj, vlasništva “Rocky Pistolato”, a početkom januara je i sa objekta brze hrane koji se nalazi u ulici Radoja Dakića obio dva pvc prozora i skinuo ih sa šarki, nakon čega je iz objekta otuđio radni inventar.

Kriminalističkom obradom obezbjeđeni su dokazi koji upućuju na osnove sumnje da je pomenuti izvršio djela koja mu se stavljaju na teret, pa je Osnovno državno tužilaštvo naložio da se podnese krivična prijava protiv njega.

Ukupna vrijednost otuđenih predmeta i stvari iznosi oko 5.300 eura, a veći dio predmeta je pronađen i vraćen.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).