Nikšićanin “pao” zbog heroina

pozarevljanka-proizvodila-i-prodavala-opojne-droge
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 18.01.2016. u 16:06

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su, radi suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, uhapsili tri osobe u Podgorici i Nikšiću i od njih oduzelu oko 220 grama heroina.

U Nikšiću je kod Nikšićanina Z.Š. pronađena kutija sa oko 11 grama heroina, za koji se sumnja da je bio namijenjen prodaji.

U Podgorici je kod Bjelopoljke M.D. u torbici pronađeno oko 200 grama heroina koji je planira da proda, a kod Podgoričanina B.Đ. u džepu jakne je pronađeno 48 pvc pakovanja sa oko 10 grama heroina. 

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sve tri osobe su uhapšene i uz krivične prijave su privedeni nadležnim tužiocim, zbog osnova da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oduzeta droga je upućena Forenzičkom centru radi vještačenja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) uhapšeno je još nekoliko službenika Uprave prihoda i carina (UPC), zbog sumnje da su umiješani u krađu zaplijenjenih cigareta koje je trebalo da budu uništene, saopšteno je iz Tužilaštva.
Prije pola godine uprava nikšićkog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ podnijela je krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora te firme Velizara Vojinovića, a ovih dana zatražiće od Vrhovnog državnog tužilaštva odgovor da li je formiran predmet po prijavi i ukoliko jeste u kojoj je fazi.