Nikšićanin uhapšen zbog fizičkog napada

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 01.06.2023. u 17:32
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su jutros na licu mjesta lišili slobode S.N. (18) iz Nikšića, koji je upotrebom podesnog sredstva nanio povrede B.Š.

Službenici odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Nikšić, operativnim radom, identifikovali su i drugo osumnjičeno lice, te je za R.P. (18) iz Nikšića raspisana lokalna potraga.
“Naime, jutros oko 9.40 časova policiji je od stane građanina prijavljeno da je u Bulevaru Džordža Vašingtona došlo do fizičkog sukoba između više osoba.
Na lice mjesta je upućena patrola policije, dok su u međuvremenu službene mjere i radnje preduzeli policijski inspektori u civilu koji su se nalazili u neposrednoj blizini i spriječili dalji sukob, te sustigli S.N. kojeg su zadržali, a potom i doveli u službene prostorije policije”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sumnja se da su S.N. i R.P., upotrebom podesnih sredstava, fizički napali oštećenog B.Š., koji je tom prilikom zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu preloma podlaktice.

“Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć u Urgentnom bloku KCCG. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu, a u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda”, dodaje se u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.