Nikšićanin uhapšen zbog nanošenja teških tjelesnih povreda

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 10.08.2023. u 09:53
Nikšićka policija uhapsila je S.R. (28) zbog sumnje da je 2. avgusta ispred „Montenegro puba“, sa još tri osobe, nanio teške tjelesne povrede dvojici mladića.

Iz policije podsjećaju da su prethodno lišeni slobode N.G. (29), N.R. (27) i M.M. (23) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teške tjelesne povrede.

Oni su, kako se sumnja, tokom noći 2. avgusta ispred ugostiteljskog objekta „Montenegro pub” u Ulici Novice Cerovića fizički napali oštećene M.B. (23) i K.B. (23), koji su tom prilikom zadobili teške tjelesne povrede, M.B. u vidu loma nosne i sinusne kosti, a K.B. u vidu preloma vilične kosti.

“Pored ovih aktivnosti radnje policije su usmjerene na utvrđivanju okolnosti i postojanja osnova sumnji da li je neko od lica koja su predmet operativne obrade pokušalo da spriječi dokazivanje ovog krivičnog djela, na način što je izbrisalo video-zapis sa nadzornih kamera u objektu i ispred objekta, koji se isključivo odnosi na sami događaj”, piše u saopštenju policije.

Dodaju da su na teritoriji nadležnosti Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad” u julu registrovana i prijavljena ukupno 54 krivična djela, od čega su rasvijetljena 53, dok je procesuirano 45 fizičkih i dva pravna lica.

Iz UP su zaključili da je na osnovu statističkih parametara, obavještajnih podataka, policijsko – tužilačkih istraga i pokrenutih sudskih postupaka stanje bezbjednosti ovog regionalnog centra veoma povoljno i stabilno.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.