Nikšićanin uhapšen zbog nedozvoljenog držanje oružja i eksplozivnih materija

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 01.10.2023. u 12:32
Službenici Regionlnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su juče, brzom reakcijom spriječili sukob više lica, a kojom prilikom je kod jednog pronađen revolver, municija i nož.

“Juče oko 17.00 časova pripadnici policije su u mjestu Rastoci, dok su obavljali redovne poslove i zadatke došli do saznanja da može doći do sukoba između više lica, te su odmah izvršili kontrolu operativno interesantnih i sa njima povezanih lica, koji su se nalazili ispred jedne porodične kuće”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Na licu mjesta je, navode, zatečeno šest osoba, koja su tom prilikom kontrolisana, a kod lica V.K. (24) je pronađen revolver Magnum, četiri komada municije i jedan nož na rasklapanje.

“U odnosu na sva zatečena lica sprovedena je kriminalistička obrada, prikupljena su obavještenja od njih kao i većeg broja lica, izvršene su i druge procesne radnje u cilju utvrđivanja postojanja drugog krivičnog djela.
Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću V.K. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, dodaje se u saopštenju Uprave policije.

Među privedenim licima većina su, kako je saopšteno, registrovana kao počinioci krivičnih djela, od kojih je jedno lice iz Berana registrovano kao izvršilac krivičnih djela protiv života i tijela sa najvećim stepenom društvene opasnosti.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
  U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).