Nikšićanin uhapšen zbog porodičnog nasilja, kod njega pronađena ručna bomba

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 30.06.2023. u 16:00
Policija u Nikšiću uhapsila je R.K. (47) iz tog grada zbog nasilja u porodici. Kod njega je pronađena ručna bomba.

“Nikšićkoj policiji je prijavljeno da R.K. grubo uznemirava ćerku i suprugu, te da prijeti da će aktivirati ručnu bombu u pomoćnom objektu koji je u nesporednoj blizini njihove porodične kuće”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da je policija odmah izašla na lice mjesta i od R.K. oduzela eksplozivnu napravu – ručnu bombu i njega lišila slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiri od nasilja u porodici.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv R.K. podnose krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija”, rečeno je iz policije.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.
  Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.