Nikšićanin uhapšen zbog sumnje da je mladićima prijetio pištoljem

uhapsen
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 29.09.2023. u 09:33
Nikšićka policija lišila je slobode R.M. (43) zbog sumnje da je mladićima O.Đ. (18) i D.B. (19) ispred jednog marketa u Gornjem Polju prijetio vatrenim oružjem.

On je uhapšen zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti na štetu dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz UP napominju da je taj Nikšićanin specijalni povratnik u vršenju krivičnih djela sa elementima organizovanog kriminala, zloupotrebe droga i djela sa elementima nasilja.

“Nikšićka policija je postupila po prijavi koja je podnijeta telefonskim putem 15. septembra oko 1.30 časova od strane oštećenih lica, a koja su navela da im je nepoznato lice prijetilo vatrenim oružijem i fizički nastralo na jednog od njih. Policija je idetifikovala osumnjičenog i došla do sumnje da je R.M. u mjestu Gornje Polje u blizini jednog marketa, uz prijetnju vatrenim oružjem i fizičkom snagom ugrozio bezbjednost licima O.Đ. (18) i D.B. (19). Sumnja se da je R.M. potegao pištolj u njihovom pravcu, a zatim je lice O.Đ. uhvatio rukom u predjelu grudi i vrata“, piše u saopštenju policije.

Nakon saslušanja državni tužilac za R. M. donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiju za istragu.

Dodaju da je R. M. i prekršajno procesuiran zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Na Samitu gradonačelnika protiv antisemitizma, koji je održan u Dortmundu od 29. novembra do 1. decembra pod sloganom "Njegovanje kulturne raznolikosti", učestvovao je i predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević.
  Do sada su donijete dvije prvostepene presude Privrednog suda po kojim država mora koncesionarima za male hidroelektrane da isplati ukupno oko miliona eura odštete. Riječ je o presudama u samo dva spora od ukupno devet koliko su koncesionari pokrenuli jer je Vlada nekadašnjeg premijera Zdravka Krivokapića jednostano raskinula ugovore sa njima.