Nikšićaninu 30 dana pritvora, kod njega pronađene puške i municija

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 24.09.2023. u 11:56
Nikšićka policija kod D.K. (68) pronašla je i oduzela tri automatske puške, jednu lovačku i veću količinu municije.

U saopštenju Uprave policije (UP) se navodi da je nikšićka policija postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.K. iz Nikšića.

“Tom prilikom su pronađene i oduzete tri automatske puške, lovačka puška marke „Brno“, sedam komada protivavionske municije, 305 komada municije različite vrste i kalibra, četiri tromblonska nastavka, okvir od automatske puške i dva redenika za lovačku municiju”, piše u saopštenju policije.

Kazali su da je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se D.K. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Sudija za istragu Osnovnog suda u Nikšiću je ovom licu odredio pritvor do 30 dana”, navode iz policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
  U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).