Nikšićaninu 40 godina zatvora za ubistvo druga

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 04.11.2023. u 13:18
Nikšićanin Milan Andrijašević (40) osuđen je juče na 40 godina zatvora za ubistvo sugrađanina i druga Marka Gardaševića. Tu presudu izreklo je Vijeće sudije podgoričkog Višeg suda Igora Đuručkovića.

Marko Gardašević je ubijen 20. maja 2020. u njegovoj kući, tako što ga je Andrijašević izudarao sjekirom, a potom nožem ubo u stomak i vrat, prenose današnji štampani mediji.

Prema navodima optužnice, Andrijašević je 20. maja oko 5.30 časova u naselju Rastoci na svirep način, sa umišljajem ubio Gardaševića tako što je došao u porodičnu kuću oštećenog i zadao mu više udaraca tupim i oštrim dijelom sjekire po glavi i tijelu nanoseći mu oko 20 tjelesnih povreda. Pored sjekire, Andrijašević je u napadu na Gardaševića koristio i nož kojim mu je zadao dva uboda u stomak i vrat. Kada je Gardašević preminuo od zadobijenih povreda, optuženi mu je jastukom prekrio glavu, zaključao vrata i napustio kuću.

Obdukcioni nalaz pokazao je da je smrt kod Gardaševića nastupila od preloma kostiju lobanje i oštećenja važnih moždanih centara usljed krvarenja iz presječene vratne vene.

Izvor: CdM

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Sutjeska je večeras u prvom kolu Prve crnogorske košarkaške lige pobijedila Ibar 97:70.
  Na Samitu gradonačelnika protiv antisemitizma, koji je održan u Dortmundu od 29. novembra do 1. decembra pod sloganom "Njegovanje kulturne raznolikosti", učestvovao je i predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević.
  Roditelji treba da provjere sadržaj koji objavljuju njihova djeca, jer se u aplikaciji Snepčat pojavila grupa koja masovno šalje poziv za uključenje djeci, a u okviru čata se dijeli pornografski sadržaj.