Nikšićaninu oduzete automatska i tri lovačke puške

automat
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 11.11.2015. u 11:43

Prilikom pretresa objekata u vlasništvu Nikšićanina Miladina Miljanića (54) policija je pronašla i oduzela jednu automatsku i tri lovačke puške.

” Službenici CB Nikšić su, postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi Miljanić, gdje su pronašli i oduzeli automatsku pušku bez fabričkog broja, lovačku pušku marke “ZH321 Brno” kalibra 16 milimetara, lovačku pušku ruske proizvodnje kalibra 16 milimetara i pušku starije proizvodnje nepoznate marke i kalibra”, saopšteno je iz Uprave policije.

Zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Nikšiću je naložio da se oružje uputi Forenzičkom centru radi vještačenja, nakon čega će se izjasniti o pravnoj kvalifikaciji djela.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Narednih dana očekuje nas lijepo vrijeme uz temperaturu do 25 stepeni, kazao je meteorolog Branko Micev. Od subote i nedjelje najavio je postepeno zahlađenje, a u ponedjeljak, utorak i srijedu, kako je kazao, imaćemo zimske scene na teritoriji Crne Gore.
Gotovo svakodnevno se na crnogorskim putevima nađu vozači u alkoholisanom stanju, a policija ih nerijetko zaustavi sa preko tri promila, u fazi prepitosti, kada je neophodna brza medicinska reakcija. Psihijatrica podgoričkog Centra za mentalno zdravlje, specijalista doktor medicine Anđa Bulajić Vuković, za Portal RTCG ističe da je stanje svijesti u tim situacijama ozbiljno narušeno, motorika siromašna, te da je nakon oporavka karakteristična potpuna amnezija za period pijanstva.