Nikšićanka osumnjičena za podmetanje požara

pozar_banjani_0
Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 28.06.2023. u 13:49
Nikšićanka M.V. (22) je osumnjičena da je 24. juna, podmetnula požar na pomoćnom objektu u mjestu Lukovo vlasništvo D.V. (20) iz Nikšića, saopštila je Uprava policije.

“Naime, nikšićka policije je obaviještena da je došlo do požara na pomoćnom objektu u vlasništvu D.V. iz Nikšiča, i tom prilikom je nastupila materijalna šteta. Na licu mjesta je izvršen uviđaj u prisustvu vještaka za požare, eksplozije i havarije, kao i vještaka elektro struke. Preduzetim radnjama policija je došla do sumnje da je požar podmetnut”, navodi se u saopštenju.

Policija je brzo identifikovala osumnjičenu, te je M.V. nakon prikupljenih obavještenja, privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću zbog sumnje da je izvršila krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, nakon čega je puštena da se brani sa slobode.

“M.V. je, kako se sumnja, upaljačem zapalila vatru na suvom sijenu koje se nalazilo u objektu i tako izazvala požar koji je zahvatio krovnu konstrukciju i sijeno koje je bilo odloženo u tom objektu”, istakli su iz policije.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ kontinuirano nastavljaju sa aktivnostim usmjerenim na rasvjetljavanju krivičnih djela, te su po liniji rada za suzbijanje i otkrivanje požara, eksplozija i havarija, tokom prethodna dva mjeseca, rasvijetlili sedam krivičnih djela, od čega je pet djela iz prethodnog perioda.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputiće danas svim parlamentarnim subjektima predlog "Platforme za Crnu Goru u EU", a čiji je primarni cilj vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i zajedničko djelovanje na ubrzanju našeg evropskog puta, saopšteno je iz kabineta Predsjednika.