Nikšićanin uhapšen zbog nedozvoljenog prelaza državne granice i krijumčarenja ljudi

lisice_na_ruke_ilustracija_pixabay
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 06.01.2023. u 14:24
Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću lišili slobode B.K. (21) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

“Granična policija je u blizini državne granice sa Bosnom i Hercegovinom kontrolisala vozilo kojim je upravljao B.K., a u kojem su se nalazila još četiri lica, strana državljanina.
Prikupljena su obavještena na okolnosti boravka i kretanja na području Crne Gore, nakon čega je policija došla do sumnje da je B.K. za određeni novčani iznos tebao navedenim licima da omogući ilegalan prelaz državne granice”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.