Nikšićki Crveni krst nagradio osnovce

Crveni krst Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 30.11.2022. u 12:16
Opštinska organizacija (OO) Crvenog krsta Nikšić, tradicionalno je obilježila 29. novembar, Dan Crvenog krsta Crne Gore, dodjelom nagrada za najbolje likovne i literalne radove.
Tema ovogodišnjeg konkursa, koji je raspisan početkom školske godine, bila je “Humanost na djelu”, a žiri je u obje kategorije odlučio da dodijeli po tri ravnopravne prve nagrade.

Na konkurs za literarne radove učestvovalo je pet osnovnih škola, a žiri u sastavu Jovan Drašković, Ana Macanović i Lidija Damjanović, donio je odluku da se dodijele tri nagrade i to Pavlu Erakoviću, učeniku OŠ “Jagoš Kontić”, Balši Samardžiću iz OŠ “Ivan Vušović” i Milisavu Koraću iz OŠ “Dušan Bojović”.

Najbolje radove na likovnom konkursu, gdje su učestvovali učenici osam škola, po ocjeni žirija u sastavu Milorad Drekalović, Mrdelja Čvorović i Ana Banović, pripale su Ivu Stjepčeviću, učeniku OŠ “Ogla Golović”, Simoni Knežević iz OŠ “Milija Nikčević” i Milošu Goranoviću, učeniku OŠ “Branko Višnjić”.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Crnoj Gori jutros je najviše snijega na Žabljaku 80 centimetara, objavljeno je na sajtu Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
  U nižim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, dok su mjestimično mokri u centralnim i sjevernim predjelima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).