Nikšićki trg u novogodišnjoj noći

wp_20151231_22_41_00_pro
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 01.01.2016. u 08:26

Bez glamura i pompe, bez bine i blještavih reflektora, ali sa mnogo pozitivnog duha i energije. Tako je sinoć bilo na gradskom trgu gdje je umjesto svirke lokalnih bendova dvadesetak najupornijih odlučilo da uz logorsku vatru isprati 2105. godinu. 

Muzika u izboru direktora Bedem festa, Petra Šundića, ispunjavala je prazni trg na kojem se uz kuvano vino i dobro druženje dočekala Nova Godina.

„ Ja sam stavrno oduševljen ovom energijom, ali i atmosferom  koja je vladala svih prethodnih dana u Nikšiću. Zahvaljujem se svakom dječaku, djevojčici, čovjeku, koji su se makar na kratko zadržali ovdje sa nama i ja sam ponosan na ove ljude, na sve ovo. Mala je grupa tu, ali je dosta ljudi ovuda prošlo“, kazao je Šundić za portal Onogošt.

Šundić kaže da ne želi da se osvrće na ono što se dešavalo proteklih dana, kao i na razloge zbog kojih je propao doček Nove uz svirku loklanih bendova, jer kako je kazao, treba razmišljati pozitivno.

„Poručujem svojim sugrađanima i svim ljudima na ovoj planeti da se saberemo, da nađemo u sebi nešt dobro, pozitivno.  Jeste da se teško živi i da su neka vremena luda, ali mislim da se moramo vratiti nekim iskonskim vrijendostima. Puno zdravlja i sreće i upsjeha želim svima jer moraju doći bolja vremena“, kazao je Šundić za na kraju. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Povodom 25. novembra Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama - kojim je juče počelo obilježavanje 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, Centar za građansko obrazovanje poziva nadležne institucije da odlučno adresiraju sve oblike nasilja nad ženama i štite fizički i psihički integriteta žena.