Nova generacija nkchallange#

61554485_2419120308358390_6342935993405931520_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 20.09.2019. u 07:15

U gradu u kojem volimo Sutjesku i Trebjesu, gdje je sve prošarano rijekom i planinom, sjajem i tamom, bogatstvom i siromaštvom, živi ljepota, živi iskra i živi talenat.

Često ljepotu ne vidimo, iskru zanemarujemo, talenat osporavamo. U neznanju i nedostatku samopouzdanja, mijenjajući hrabrost, ličnu i građansku, za jedan običan, uobičajen dan. Dan uz dojč kafu i kisjelu u Njegoševoj.

Zbog onih koje vidimo i onih koji vrijede, zbog onih talentovanih i kreativnih, zbog onih zbog kojih Nikšić živi, zbog onih koji će mijenjati i sebe i druge, na bolje, na iskrenije, na produktivnije, Grad kulture, RTNK.me, Onogost.me i Mladiinfo.me, pokreću  #nkchallange #novegeneracije.

 Pozivamo građane da imenuju tri talentovana mlada sugrađanina! One zbog čije vizije grad pod Trebjesom postaje bolji. Kako bi ispunili challange potrebno je uz #budisugrađanin #gradkulture #nkchallange #novageneracija izabrati tri osobe uz kratak komentar i pozvati tri prijatelja da se pridruže izazovu.

Upoznajmo mlade čiji glas i talenat treba podržati! Da porastu ideje za neke buduće, zlatne dane Nikšića!

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ekološki pokret ,,Ozon” snažno podržava inicijativu Nemanje Vukovića, predsjednika SO Nikšić, za dobijanje statusa grada, čime bi se otvorile perspektive za održivi razvoj terirorijalno najveće opštine u Crnoj Gori, navode iz tog pokreta.
U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, upozorili su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).