Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nova ograda oko Doma revolucije, uskoro i parking

radnici
Marko Ćulafić
  • Autor onogost.me
  • 18.11.2016. u 06:58

Lokalna uprava ovih dana uređuje prostor oko Doma revolucije, pa se tako umjesto dotrajalih taraba, obraslih šibljem i drvećem, stavlja nova ograda, kako bi se, koliko-toliko, upristojio prostor oko ogromnog zdanja u centru grada.

„Sad su u toku radovi na raščišćavanju šiblja koje je već nekoliko decenija zaraslo i koje predstavlja higijenski problem. Osim šiblja sklonili smo ogradu koja je usljed starosti dosta oštećena, tako da radimo novu ogradu. Očekujem da ćemo iduće godine shodno projektu koji je dobijen na arhitektonskom konkursu i shodno podršci Vlade dobiti određena finansijska sredstva i krenuti u realizaciju faznog stavljanja u funkciju Doma revolucije“, kazao je za portal Onogošt Nebojša Adžić, sekretar Sekretarijata za uređenje prostora i i zaštitu životne sredine.

On je podsjetio i da su sa južne strane Doma revolucije, preko puta Tehnopolisa, u toku radovi na uređenju parking prostora.

„Očekujemo da će se za nedjelju do dvije, shodno vremenskim uslovima, rekonstruisati taj dio Doma revolucije. Planirano je postavljanje asfaltne površine“, kazao je on.

Projektom je planirano oko 80 parking mjesta. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić krivično su procesuirali Z.G. (52) iz Nikšića koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.