Novčanik stigao do vlasnice, zahvalila anonimnom nalazaču

Za kratko vrijeme nakon što je vijest o pronađenom novčaniku objavljena na našem portalu, isti je vraćen vlasnici.

Našem portalu javio se veliki broj građana sa informacijama o vlasnici i tako za manje od sat vremana novčanik je stigao do vlasnice.

Vlasnica je zahvalila anonimnom nalazaču na humanom gestu.

„Rekli su mi da je novčanik pronašao neki stariji čovjek. Samo da zahvalim vama što ste objavili i tako sam našla novčanik. Hvala još jednom… Još ima poštenih ljudi“, kazala je vlasnica.

Ranije danas čitateljka portala Onogošt javila nam se informacijom da je pronađen novčanik sa novcem i dokumentima, pa je odlučila da preko našeg portala raširi vijest kako bi što prije vratili novčanik vlasnici.

Novčank je pronađen ispred mesare “Radović” preko puta Bolnice. Kako nam je ispričala čitateljka, novčanik je pronašla njihova mušterija.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Posjetioci muzičkog festivala „Lake fest“ i ove godine pokazali su društveno-odgovornu stranu, pa su u sklopu akcije “Rock&Recycle” ove godine skupili oko 15.000 iskorišćenih plastičnih čaša.
U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.