Novogodišnji paketići za mališane iz vrtića “Lastavica”

Volonteri Crne Gore
 • Autor onogost.me
 • 20.12.2022. u 14:25
Nakon nedavnog druženja, Volonteri Crne Gore obradovali su mališane iz JPU “Dragan Kovačević” – VJ “Lastavica” novogodišnjim paketićima.

„Juče smo posjetili naše drugare iz JPU “Dragan Kovačević” – VJ “Lastavica”. Želimo da upoznamo javnost sa njihovim dobrim dijelima, koje smo uspjeli simbolično nagraditi – novogodišnjim poklonima”, kazala je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

Volonteri Crne Gore su Međunarodni dan volontera obilježili sa djecom iz VJ “Lastavica”, kada su sa njima pričali o volonterizmu i pravim vrijednostima.

“Zajedno sa kolegama, 5. decembra razgovarala sam sa ovim mališanima o volonterizmu i upoznala sam ih sa našim aktivnostima na terenu. Nakon razgovora, djeca su dobila zadatak da urade jedno dobro djelo. Nakon par dana, Maja Todorović – njihova vaspitačica prosljedila nam je fotografije djece na kojima se vidi da su oni mali ljudi velikog srca. Oni su nam pokazali da djeca mogu biti izuzetno vrijedna, pažljiva i humana. Nadam se da će njihova poruka biti jasna svima nama – Budimo ljudi!”, zaključila je Došen.

Mališani su pripremili poklon za volontere Fondacije Volonteri Crne Gore.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Lokalni Vodovod obavijestio je da će sjutra, od 10 do 14 časova, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u lijevom dijelu Dragove Luke, što obuhvata Široku ulicu, Bistričke ulice, Dragovolučku i Tovićku ulicu.
  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.