NVO „Bijeli štap“ poziva na saradnju i podršku

slika_01
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 28.01.2016. u 10:34

U Nikšiću je osnovana Nevladina Organizacija „Bijeli štap“ koja se bavi organizovanjem raznih naučnih, kulturno-prosvetnih, umjetničkih i sportsko-rekreativnih aktivnosti za osobe sa oštećenim vidom.

U toj NVO želi da informiše javnost šta je njihova djelatnost, kao i koji su ciljevi, a ujedno i da pozovu privatne subjekte u gradu da izdvajanjem i uplatom novčanih sredstava, prema mogućnostima, na žiro-račun 535-15391-78, daju podršku i doprinos što boljem i efikasnijem radu Organizacije.

Kako ističu, ono na čemu  Organizacija prevashodno radi jeste informisanje osoba sa oštećenim vidom o svojim pravima kao i pomaganje prilikom ostvarivanja istih.

Takođe ističu da Organizacija ima svojstvo pravnog lica i njen rad je javan, kao i da je učlanjivanje  dobrovoljno i besplatno.

„Pored osoba sa oštećenim vidom, članovi Organizacije mogu biti članovi njihovih porodica kao i sve druge zainteresovane osobe, ali je potrebno da prihvate dva uslova. Prvi je da prihvataju Statut Organizacije,  a drugi da  su spremne da se angažuju na ostvarivanju  misije Organizacije“- saopšteno je iz Organizacije.

Ovim putem iz Organizacije pozivaju sve zainteresovane osobe koje žele da se učlane ili da sarađuju sa njima da ih kontaktiraju na brojeve : Tel(fax 040-224-112, Mob. +382 68-708-034 ili preko mail adrese:  [email protected]

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Pad temperature, uz povremenu kišu i pljuskove, očekuje se od večeras u Crnoj Gori. U višim planinskim predjelima na sjeveru, kiša će kratkokrajno preći u susnježicu i snijeg.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.