Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

NVO “Mreža” povezala 15 lokalnih online medija

Centar za političku edukaciju
 • Autor onogost.me
 • 14.12.2022. u 12:50
Završni sastanak u okviru projekta “Transparentnost lokalnih online medija za jačanje demokratskih kapaciteta”, koji je imao za cilj unapređenje kapaciteta kod 15 lokalnih online medija, među kojima je i portal Onogošt, kao i podsticaj istraživačkom novinarstvu, održan je juče u Tehnopolisu.

Završni sastanak bio je prilika da se sumiraju sve projektne aktivnosti i ostvareni rezultati.

Takođe, učesnici su definisali korake za dalji zajednički rad i saradnju.

Pored velikog broja osposobljenih novinara za istraživačko i mobilno novinarstvo, glavni rezultat projekta je 31 istraživačka priča i formiranje NVO “Mreža” koju čine lokalni online mediji iz Crne Gore.

Sve tekstove možete pronaći na zajedničkoj platformi koja je kreirana, a koja takođe predstavlja rezultat ovog projekta https://mrezamedija.me/

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas u Skupštini Crne Gore, Shodno Zakonu o državnim nagradama, Trinaestojulsku nagradu dobitnicima za 2024. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, nakon dobijanja potvrde i releventnih informacija, privremeno obustaviti priznavanje fakultetskih diploma stečenih na fakultetima u Bosni i Hercegovini koji su obuhvaćeni istragama tamošnjih nadležnih organa, a do okončanja postupaka, u cilju zaštite javnog interesa Vlade Crne Gore. To je jedan od zaključaka Vlade usvojen na predlog Ministarstva.
  Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu ,,Rade Perović” u Velimlju, nakon što je nevrijeme pričinilo štetu na objektu.