Obilježen Dan škole „Milija Nikčević“

skolaaa
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.05.2019. u 06:40

Programom za goste, prijatelje, zaposlene i učenike IX razreda, OŠ „Milija Nikčević“ juče je svečano obilježila 37 godina rada te vaspitno-obrazovne ustanove.

Prisutne je pozdravila direktorica Slavica Perošević, naglasivši da škola s ponosom nosi ime prvoborca Milije Nikčevića, a da se oni trude da slobodarsku tradiciju i rodoljublje čuvaju i njeguju.

„Prateći savremene tokove obrazovanja, naša vaspitno-obrazovna ustanova je kroz edukaciju i profesionalni razvoj nastavnika, učesnik i organizator brojnih seminara iz nastavnih i vannastavnih aktivnosti i projekata iz oblasti ljudskih prava, ekologije, preduzetništva“, istakla je direktorica.

Osim vaspitanja i obrazovanja, škola, prema njenim riječima, veliku pažnju posvečuje i vannastavnim aktivnostima.

„Posebno ističemo da je tradicionalno u ovoj školi shvaćeno da se kompletno obrazovanje i vaspitanje učenika ne dobija samo kroz kvalitetnu realizaciju nastavnih planova i programa, već i uspješnom organizacijom brojnih vannastavnih aktivnosti u čemu nam pomažu lokalna samouprava, resorno ministarstvo i brojni prijatelji škole“, dodala je direktorica.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.